DOBRODOŠLI

na informativnu stranicu Slobodne zone Pirot

namenjenu podsticaju razvoja kompanija u regionu

Prostire se na 116ha i obuhvata green field i brownfield lokacije. U režimu Slobodne zone Pirot posluje 115 trgovinskih i 14 proizvodnih firmi, među kojima se nalaze velika i mala i srednja preduzeća.

Omogućava efikasnije poslovanje i značajne uštede investitorima objedinjavajući sve pogodnosti na jednom mestu. Korisnici su oslobođeni lokalnih naknada i taksi za izgradnju i eksploataciju objekata.

Pruža sve logističke usluge na jednom mestu: špediterske usluge, usluge organizaciju međunarodnog transporta, carinjenje robe, skladištenje robe, infrastrukturno zemljište, stručnu pomoć.

Dobitnik je četiri nacionalne nagrade "Najbolje iz Srbije", nagrade Virtus i visoko je rangirana od strane FDI magazina "Financijal Times-a", najrelevantnijeg medijskog centra za ocenu investicionih lokacija u svetu. 

Više infromacija...

Ovaj projekat se kofinansira od strane Evropske unije kroz IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Ovaj web portal je napravljen uz pomoć sredstava Evropske unije kroz "IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija" pod brojem CCI No 2007CB16IPO006-2011-2-238. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Regionalna razvojna agencija Jug i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

bulgaria serbia cross border

information bridge logo

logo rra jug