Detalji

PIROTEX TRIKO

Print

PIROTEX TRIKO

Preduzeće Pirotex-Triko kao samostalni privredni subjekat počelo je sa radom 1998 godine kao radionica za upošljavanje osoba sa invaliditetom.

Od 2010 godine preduzeće je preraslo u preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i upošljavanje osoba sa invaliditetom Pirotex-Triko.

Osnovna delatnost preduzeća jeste profesionalna rehabilitacija i upošljavanje osoba sa invaliditetom i to u cilju njihovog osposobljavanja za odgovarajući posao, zapošljavanja i održavanja zaposlenja i napredovanja i/ili promene karijera.

U samom početku delatnost preduzeća bila je zasnovana na izradi tradicionalnog PIROTSKOG ĆILIMA, ručno taftovanih tepiha, staza i tapiserija kao  i ručno pletenih džempera da bi se kasnije proizvodni program proširio i na proizvodnju od PE granulata (izrada kesa, folija i džakova), proizvodnju sekundarnog granulata kao i štampe na foliji. Više informacija na stranici www.pirotextriko.com

Nikole Pašića b.b., Slobodna zona Pirot,
18300 Pirot Srbija
+381 (0) 10 33 71 55
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mapa

Fotografije

Trenutno nema fotografija

Ovaj projekat se kofinansira od strane Evropske unije kroz IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Ovaj web portal je napravljen uz pomoć sredstava Evropske unije kroz "IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija" pod brojem CCI No 2007CB16IPO006-2011-2-238. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Regionalna razvojna agencija Jug i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

bulgaria serbia cross border

information bridge logo

logo rra jug