Detalji

TIGAR OBUĆA

Print

TIGAR OBUĆA

Fabrika "Tigar Obuća" je osnovana 1935.godine pod imenom "Industrijska radionica Tigar, Dimitrije Mladenović-Gaga i komp." i registrovana je za proizvodnju gumenih proizvoda i svih vrsta gumene obuće. Prvi i osnovni proizvod sa kojim se krenulo bio je gumeni opanak. Pored intenzivnog razvoja drugih programa, "Tigar" je na prvobitnoj lokaciji zadržao dugogodišnju tradiciju proizvodnje gumene obuće, koja je u periodu posle 1945.godine imala pozitivan trend u pogledu obima, asortimana i naročito u pogledu kvaliteta. Struktura prozvodnje gumene obuće u tom periodu je optimizovana stalnim povećanjem proizvodnje čizama, na šta su posebno uticali zahtevi inokupaca.

Godine 1985. počela je saradnja sa švedskom firmom "Lindstrom & Nilson", koja je ubrzo preko zahteva skandinavskog tržišta dala novi razvojni impuls fabrici, inicirajući razvoj zaštitnog programa. Zaštitni program, kvalitet proizvoda i ukupna efikasnost fabrike zainteresovala je mnoge kupce kao i druge evropske proizvođače gumene obuće, sa kojima je ostvarena poslovno-tehnička saradnja.

Fabrika "Tigar Obuća" se danas nalazi na novoj industrijskoj lokaciji, u ulici Nikole Pašića broj 197 u Pirotu.

Aktuelni program "Tigar Obuće" obuhvata sledeće grupacije proizvoda:

  • Obuća opšte namene;
  • Obuća za rekreaciju (lov i ribolov);
  • Modna i decija gumena obuća;
  • Zaštitna obuća i obuća za profesionalnu upotrebu.

Više informacija na internet stranici Tigar Obuće.

Nikole Pašića 197,
18300 Pirot Srbija
+381 10 306 111
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mapa

Fotografije

Trenutno nema fotografija

Ovaj projekat se kofinansira od strane Evropske unije kroz IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Ovaj web portal je napravljen uz pomoć sredstava Evropske unije kroz "IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija" pod brojem CCI No 2007CB16IPO006-2011-2-238. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Regionalna razvojna agencija Jug i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

bulgaria serbia cross border

information bridge logo

logo rra jug