Detalji

D-Company

Print

D-Company

Godine napornog rada , ulaganje u opremu i ljudske resurse i primena moderne tehnologije u svim procesima proizvodnje su rezultat uspešnog poslovanja naše kompanije već pune dve decenije.

Danas se nasa proizvodnja bazira na proizvodnji kalupa za gumu od 10“ do 52“ razlicitih konstrukcija (segmentni, kontejnerski, dvodelni), primenjuju se razlicite metode izrade dezenskog dela (livenje pod niskim pritiskom, pescani modeli, kokila, direktno glodanje u alumijumu i celiku).

Imamo mogucnost simultanog petosonog glodanja delova do 2.5m u precniku, kao i struganje delova istih precnika. U sopstvenoj livnici mozemo da odlijemo alminijumske segmente ili prstenove za sve tipove kalupa za gumu.

D-Company je otpoceo proizvodnju kalupova 1991. Najpre su radjeni samo celicni delovi za kalupove, a  1995. krenula je i proizvodnja kompletnih alata, da bi 2007. dobili sertifikat ISO 9001.

Nase iskustvo i masinski park nam oogucavaju da odgovorimo na najrazicitije zahteve sadasnjih i buducih klijenata i to ne samo u oblasti prozivodnje kalupova za gumarsku industriju, vec i u pruzanju tehnickih resenja i izvrsavanja specificnih masinskih obrada (glodanje, struganje, erodiranje zicom i elektrodom, lasersko i plazma secenje, savijanje, varenje...).

Ratka Pavlovica bb
18330 Babušnica Srbija
+381 10 386 222, ext: 26
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mapa

Fotografije

Trenutno nema fotografija

Ovaj projekat se kofinansira od strane Evropske unije kroz IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Ovaj web portal je napravljen uz pomoć sredstava Evropske unije kroz "IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija" pod brojem CCI No 2007CB16IPO006-2011-2-238. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Regionalna razvojna agencija Jug i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

bulgaria serbia cross border

information bridge logo

logo rra jug