Detalji

TIGAR AD

Print

TIGAR AD

Kompanija Tigar a.d, osnovana davne 1935. godine kao manufakturna radionica za izradu gumene obuće, u svojoj istoriji prolazila je kroz nekoliko razvojnih faza. Ulaganjem više od 23 miliona evra u razvoj i restrukturiranje proizvodnih programa u kontrolnom vlasništvu, stvoren je kompaktan i dobro opremljen industrijski kompleks. Sa površinom od 22 ha i modernim industrijskim kapacitetima nova lokacija Tigar III jedna je od najvećih industrijskih zona u okruženju. Kompanija je na ovaj način obezbedila ključne uslove za dalji rast i jačanje tržišne pozicije u zemlji i svetu.

Ključni segment u poslovnom sistemu Tigar predstavljaju gumarska i hemijska proizvodnja, u okviru tri fabrike: Tigar Obuća, Tigar Tehnička guma i Tigar Hemijski proizvodi. Fleksibilan proizvodni proces, koji prati zahteve kupaca, dobra tehnološka baza, visok kvalitet proizvoda i permanentan razvoj proizvodnog miksa - osnovne su karakteristike sva tri proizvodna preduzeća u sastavu kompanije.

Uslužna preduzeća u okviru Tigar Grupe imaju za cilj valorizaciju postojećih potencijala sistema i bave se izgradnjom, inženjeringom i konstaltingom, kao i proizvodnjom hrane i pružanjem turističkih usluga. Orijentacija ka unapređenju kvaliteta usluga i zadovoljenju zahteva kupaca u osnovi su poslovne filozofije grupacije uslužnih preduzeća.

Snažan poslovni potencijal, visoki standardi poslovanja, jasna izvozna orijentacija, poslovni ugled ireputacija na tržištu i u javnosti osnovne su prednosti koje korporaciju Tigar pozicioniraju među vodećim kompanijama u okruženju.

Nikole Pašića 213,
18300 Pirot Srbija
+381 10 304 000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mapa

Fotografije

Trenutno nema fotografija

Ovaj projekat se kofinansira od strane Evropske unije kroz IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Ovaj web portal je napravljen uz pomoć sredstava Evropske unije kroz "IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija" pod brojem CCI No 2007CB16IPO006-2011-2-238. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Regionalna razvojna agencija Jug i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

bulgaria serbia cross border

information bridge logo

logo rra jug