Detalji

BEST TOBACCO DOO

Print

BEST TOBACCO DOO

Kompanija „Best Tobbaco“ d.o.o.  je osnovana 2013. godine u Pirotu, Republika Srbija.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja praznih filter cigareta.  One su napravljeni od kvalitetnih materijala, koji garantuju našim potrošačima jednostavnu  upotrebu i veliko uživanje.

Naš tim se sastoji od stručnjaka sa dugogodišnjim tehnološkim iskustvom i dokazanom komercijalnom praksom. Posedujemo vlastiti proizvodni pogon, koji se nalazi u slobodnoj zoni ’’Pirot’’. Koristeći svoje veštine i iskustvo, kreiramo poslovni ambijent, koji Vam garantuje konkurentne cene.

Proizvodni centar kompanije  „Best Tobbaco“ d.o.o.  je nov, i odgovara svim zahtevima visokog standarda socijalnog paketa. Savremene mašine i odlični radni uslovi su od ključnog značaja za zapošljavanje kvalifikovanog osoblja. U našoj praksi je da neprekidno pružamo  mogućnost za unapređenje sopstvenog znanja naših zaposlenih i uvođenje poboljšanja u postojeće procese proizvodnje.

Naša cilj je da proširimo proizvodni centar, da obezbedimo nova radna mesta za ljude u ovom kraju i da proširimo asortiman naših  proizvoda.

Cilj naše misije je da zadovoljimo sve zahteve za vrhunski kvalitet, odličan materijal i posebnu pažnju na detalje (ambalaža, dizajn proizvoda), da bi obezbedili 100 % uživanje našim potrošačima. Više informacija na stranici www.besttobacco.eu.

Nikole Pašića b.b., Slobodna zona Pirot,
18300 Pirot Srbija
+381 10 2100086, +381 69 45 45 555
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mapa

Fotografije

Trenutno nema fotografija

Ovaj projekat se kofinansira od strane Evropske unije kroz IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Ovaj web portal je napravljen uz pomoć sredstava Evropske unije kroz "IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija" pod brojem CCI No 2007CB16IPO006-2011-2-238. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Regionalna razvojna agencija Jug i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

bulgaria serbia cross border

information bridge logo

logo rra jug